De Groote Heide Achterhoek Nieuws R&M Bas4Cars Hestabv TopoGPS

In de Kijker! Onze ondernemer van de week

 

Het plaatsje Burg-Reuland is gelegen in Natuurpark de Hoge Venen-Eifel. Dit Natuurpark ligt voor een deel in de Ardennen en de Nord-Eifel in België. Op slechts 100 km van de grens met Limburg is het een vakantiebestemming om er echt even helemaal uit te zijn, want dit gebied heeft toeristisch enorm veel te bieden. 

Vanaf het gastvrije Hotel Ulftaler Schenke zijn vele prachtige tochten te maken door deze mooie omgeving bestaande uit veen, bossen, valleien, kastelen, meren, rivieren en niet te vergeten de vele gezellige pitoreske dorpjes met hun uitmuntende gastronomie.

 

Ulftaler Schenke       
Lindenallee 65
4790 Burg-Reuland (B)
tel.: +32 80 329 767
email: info@ulftaler-schenke.be
internet: www.ulftaler-schenke.be

 

Ulftaler Schenke staat aan de rand van Burg-Reuland bijna in de schaduw van de burcht. We liggen op of vlakbij vele routes voor ruiters en menners in een prachtige natuurlijke omgeving met ontspannende en uitdagende trajecten doorheen de voor-eifel. Met 14 kamers (waarvan 2 familiekamers), 2 boxen, zandpiste en ca. 2 ha. weiden is er ruimte genoeg om u en uw paard te laten genieten van eten en drinken en te laten bijkomen van de avonturen in de Hoge Venen. Veel, ook meerdaagse routes zijn beschikbaar in samenwerking met veel andere hotels waar ook paarden welkom zijn. We spreken Nl, Fr, D en Eng. Wanneer mogen we jullie ontvangen?

 

   

  


  

De mooiste ruiter-en menroutes plan je geheel naar eigen wens en afstand eenvoudig met de R&M-routeplanner.

Of kies hier uit een van onze  kant-en-klare themaroutes.  

 

 

 

 

 

 

 

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Eerste Coronaproof ruiterbewijsexamen SRR
Lees meer >

Midden-Veluwe: Twee markeringen, wat te kiezen?
Lees meer >

De Tabaksroutes in het Belgische Denderland nu digitaal beschikbaar
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2021 Design by Medusa