De Groote Heide Denken over paarden NVVR SRR MrGPS Funda Hestabv

De ondernemer van de week

 

Grenshof Groepsvakanties

Eindstraat 116
6451AG Schinveld
tel.: 06-20849906 
email: julesbeltgens@hotmail.com 
internet: http://www.grenshofgroepsvakanties.com


Grenshof Groepsvakanties: Manege, Vakantiehuis en Groepsaccomodatie. Met uw paard op vakantie? Ponykamp organiseren? Onze manege biedt u en uw paarden voldoende mogelijkheden. Ruime weilanden rondom de manege bieden uw paarden alle ruimte en bewegingsvrijheid. Voldoende parkeergelegenheid voor vrachtauto of trailer is aanwezig. Heerlijk met uw paard op vakantie, genieten van een perfecte omgeving. Al mennend of rijdend langs slingerende beken en door het Limburgse heuvelland, bossen en heidevelden. Uw paard stallen en verzorgen op korte afstand, de stalling en groepsaccommodatie tot 30 personen liggen namelijk in hetzelfde complex. U kunt ook overwegen om te verblijven in onze sfeervolle vakantiewoning die plaats biedt aan 8 personen. Zuid-Limburg biedt u rust, ruimte, natuur, cultuur en nog veel meer. Uiteraard zijn andere (sport)verenigingen ook van harte welkom. 

 

Kom genieten van de schitterende natuur in het prachtige Limburgse Heuvelland in het kerkdorp Schinveld.

Het dorp, onder meer bekend om de uitgestrekte bossen en natuurgebieden met specifieke flora en fauna ligt fraai langs de Rode Beek. 

Maar ook landschappelijk en cultuurhistorisch scoort dit stukje Zuid-limburg hoog dankzij holle wegen, glooiende weilanden en nostalgische dorpjes. Het is een uniek, gaaf en kleinschalig cultuurlandschap. Een stukje buitenland in Nederland.

Van hieruit heeft u een prima uitvalsbasis voor het maken van vele uitstapjes. Verwarmd openlucht zwembad, dierenpark en roeivijver liggen op 500 m afstand. 

 

Voor kinderen is er heel veel te beleven, talloze uitjes behoren tot de mogelijkheden.

Meer uitgebreide informatie, vindt u op onze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Engelse amazone en haar paard in de problemen door fietsende Triathlonners.
Lees meer >

Prorail legt paardvriendelijke spoorweg- overgang aan bij Kootwijk
Lees meer >

Universiteit Utrecht: Droes die geen droes is?
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2018 Design by Medusa