Funda SRR De Groote Heide MrGPS Denken over paarden NVVR Hestabv

Disclaimer

Op de website van Ruiteren en Mennen in Nederland en haar routeplanner krijgen bezoekers informatie aangeboden over de producten en diensten van de Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland en daaraan gerelateerde onderwerpen. Aan de informatie op de website en routeplanner kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden of typefouten bevatten.

Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen in de website en staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of om mogelijke fouten te corrigeren, noch garandeert Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland  dat deze website foutloos of ononderbroken functioneert. Als blijkt dat een adverteerder onjuiste informatie verstrekt in zijn of haar advertentie, heeft de Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland het recht om de bewuste advertentie per direct te verwijderen.

Privacy


Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gebruikers van groot belang. Ten aanzien van de verwerking van deze gegevens handelt Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland  volgens de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is.

 

Gebruik persoonsgegevens

 

Persoonlijke gegevens die via deze website aan Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland worden verstrekt, worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Indien de verstrekker van de persoonlijke gegevens dat heeft aangegeven, worden deze gegevens niet gebruikt voor het versturen van informatie over producten en diensten van Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland . Op deze website is het Nederlands recht van toepassing.

 

Derden

 

Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland zal NOOIT, zonder uw instemming, privacy informatie van klanten vrijgeven, verkopen of verhuren aan andere partijen.

 

Website

 

De website van Stichting Ruiteren en Mennen in Nederland  kunt u anoniem raadplegen. Wij zijn niet geïnteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Natuurlijk zijn we wel geïnteresseerd in de normale statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de functionaliteit van de website, bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de stille en drukke uren en dergelijke. Om de facitliteiten en de functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden wij hier ook bij met welk type browser de webpagina wordt benaderd.

 

Wijzigingen

 

Wij behouden ons het recht voor ons privacybeleid aan te passen. Van fundamentele wijzigingen zullen wij u door middel van een mededeling op onze website op de hoogte stellen. Wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden.Nieuws

Alle nieuwsitems

Universele smartphone-armband voor het rijden met GPS-navigatie
Lees meer >

Op 28 en 29 April is er weer de jaarlijkse ruiter-en men tweedaagse in Afferden
Lees meer >

Paardenplatform Lelystad doet oproep om helpende handen.
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2018 Design by Medusa