Van Egdom Hestabv TopoGPS Achterhoek Paardenevenementen.nl Nieuws R&M

Paardenboulevard in Valkenswaard krijgt vorm!

R&M 19 mei 2015

Valkenswaard wordt meer en meer hét centrum van de internationale handel in, en de opleiding van, topspringpaarden. Terwijl aan de grote uitbreiding bij Stal Tops aan de Maastrichterweg in Valkenswaard nog volop wordt gewerkt, heeft nu ook zijn buurman, de meermaals olympisch onderscheiden springruiter Alvaro de Miranda, uitbreidingsplannen.

De Braziliaan en zijn echtgenote, topspringruiter Athina Onassis de Miranda, gaan hun bedrijf A&D Sport Horses uitbreiden tot een internationaal hippische topsportvoorziening waar straks veertig jonge springpaarden worden opgeleid tot topspringpaarden. Daarmee verdubbelt het aantal paarden van het bedrijf dat ook paarden fokt.

Naast Stal Tops en A&D Sport Horses werken nog twee andere grote spelers in de internationale paardensport aan de 'paardenboulevard' aan hun bedrijf. Om de hoek van Stal Tops, aan de Abdijweg, laat de in de paardenwereld bekende Spaase paardentrainer- en handelaar Javier Salvador een paardenranch bouwen voor de training van- en handel in springpaarden in het topsegment. De bouw is in een vergevorderd stadium. Dat geldt ook voor de verbouw van het bedrijf van de Australische topmenner Boyd Exell - tegenover Stal Tops.

Bron;ED 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Staatsbosbeheer start met verwijderen van oude bebording van bestaande ruiterpaden in gemeente Apeldoorn
Lees meer >

De Groene ruiter-en menroute in het Drents Friese Wold is geheel vernieuwd
Lees meer >

Natuurmonumenten start deze week met onderhoud fietspaden Dwingelderveld. Ruiterpaden tijdelijk afgesloten
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2022 Design by Medusa