NVVR TopoGPS Vermeeren Nieuws R&M Prubo Multiclips Paardenevenementen.nl Hestabv

Ruiteren & Mennen ook aanwezig op de Horseman Days 2017

 

R&M 31 mei 2017

 

Deze allereerste Horseman Days worden gehouden in het zeer ruim opgezette Equestrian Centre De Peelbergen.
Centraal gelegen in het Limburgse Kronenberg, voorziet het in een goede bereikbaarheid vanuit zowel België, Duitsland als Nederland.

Het concept en de filosofie van HORSEMAN omvat vrijetijdsrijden en vakanties, horsemanship, westernrijden en paardengezondheid.
Dit geheel wordt vorm gegeven in een driedaags evenement op 9, 10 en 11 juni.

Met een ruim opgezette beurs van meer dan 2000 m² met shows, demonstraties en wedstrijden bieden de Horsemans Days voor ieder wat wils.

Onderdelen als ranch roping, calf roping, veewerk en echt cowboywerk komen voorbij, net als extreme trail, barrel-racing en pole bending. 

Ook het zeer populaire working equitation is van de partij.  Deze gevarieerde discipline is zonder twijfel een geweldige schakel tussen het westernrijden en de klassieke methode.

Er worden demonstraties gegeven over gezond rijden, horsemanship volgens de klassieke oud-Californische rijstijl en natuurlijk het echte cowboywerk met lasso en vee. 

Naast deze leuke demonstraties zijn er trainers en paardenmensen die interessante en boeiende lezingen verzorgen.

In de beurshal treft u een brede variëteit aan standhouders. Van paardenvoeding, kleding, western tack, tot US-cars en toerisme.
Ook de inwendige mens komt op de  Horsemandays goed verzorgd aan zijn trekken. 

Op een internationaal evenement als dit mag Ruiteren & Mennen natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze dagen zullen de mogelijkheden van onze, voor Europa unieke routeplanner worden gedemonstreerd, maar ook de vaste themaroutes van Ruiteren & Mennen en de informatie over POI’s zoals opstapplaatsen, overnachtingsadressen, restaurants, boscafees en dergelijke zullen onder de aandacht worden gebracht.
Het ruiteren en mennen met GPS-navigatie voor smartphone zal uitgebreid worden toegelicht.

Verder is er op de R&M-stand gelegenheid om uitgebreid geïnformeerd te worden over route-aanleg, digitale bestekken, internationale routemarkering en nog veel meer. 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa