Nieuws R&M Prubo Paardenevenementen.nl Hestabv TopoGPS NVVR Vermeeren

Update Autumn Desert Trail: Goed nieuws want het evenement gaat dit jaar toch door1 augustus 2017 
Goed nieuws voor de liefhebbers van de Autumn  Desert Trail, want boswachter Corné Joziasse van Staatsbosbeheer/Drents Friese Wold laat via zijn blog weten dat het jaarlijkse evenement dit jaar toch door gaat op 28 en 29 oktober.
Meer hierover in zijn blog: 
https://www.boswachtersblog.nl/drentsfriesewold/2017/08/01/autumn-desert-trail-2017-gaat-wel-door/

Bericht 6 juli 2017: 
Autumn Desert Trail in De Kale Duinen gaat dit najaar niet door.
Dat maakte boswachter van  Drents-Friese Wold Corné Joziasse vandaag via zijn blog bekend. Hij vindt het jammer dat de Autumn Desert Trail dit jaar niet kan doorgaan. Omdat er ieder jaar deden er meer ruiters meededen, is het evenement te groot is geworden om te organiseren met alleen het beheerteam van Staatsbosbeheer.  SBB heeft gezocht naar mogelijkheden om samen te werking met recreatieondernemers, maar daar is niets uitgekomen. Daarom is besloten dat het evenement dit jaar niet door kan gaan. Voor volgend jaar wordt gezocht naar organisaties om de Trail in samenwerking met SBB mee te organiseren.

Lees hier het hele artikel van Cornë Joziasse : https://www.boswachtersblog.nl/drentsfriesewold/2017/07/06/autumn-desert-trail-gaat-dit-jaar-niet-door/?medium=email

Wil je toch door stuifduinen willen struinen? In de Loonse en Drunense Duinen zijn ruiters het gehele jaar welkom en mag je overal vrij door het duin drijden.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Wat te doen bij extreme hitte?
Lees meer >

Amsterdamse Waterleidingduinen een ruiterpad rijker
Lees meer >

Ruiterpad over de Benderse in het Dwingelderveld is weer opengesteld
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2022 Design by Medusa