Hestabv Nieuws R&M NVVR Multiclips TopoGPS Paardenevenementen.nl Vermeeren Prubo

Ruiterenenmennen.nl online!

R&M 14 februari 2014

Na de vele voorbereidingen, testen, bespreken en vooral bloed, zweet en tranen is ruiterenenmennen.nl online. 
Ruiterenenmennen.nl is opgericht om het beter en anders te doen. Ze wilt hét grensoverschrijdend platform zijn voor de recreatieve ruiter en menner en bovendien het hippisch toerisme verder helpen ontwikkelen.  

De stichting heeft geen winstoogmerk en werkt in principe alleen met vrijwilligers.

Ruiterenenenmennen.nl is er als belangenbehartiger voor de recreatieve ruiter en menner, maar ook voor theoretische en praktische ondersteuning aan bestuurders bij projectopzet, aanleg en het onderhouden van routes. Dus een compleet product en van alle markten thuis.

Ruiterenenmennen.nl wilt zich onderscheiden in de hippische wereld, door haar diensten gratis aan te leveren aan de recreatieve ruiter en menner.  

Dus ook gratis gebruik van de uitgebreide vraagbaak voor recreant, ondernemer, organisaties en overheden. Een zeer uitgebreide evenementenkalender waarop u kunt zien wat en wanneer er op paardengebied te beleven valt.

Ze biedt bovendien een routeplanner met één compleet overzicht van bestaande ruiter en menpaden en routes in Nederland België en Duitsland. Inmiddels staat de teller op ruim 13.000 kilometer.

Ruiterenenmennen.nl wil werken aan een zo groot mogelijk netwerk van routes, met een voorkeur voor knooppuntroutes, welke bestaande en nieuwe routes met elkaar op een veilige manier verbindt.

Routes moeten worden gekoppeld aan een diversiteit van ondernemers. Denk hierbij aan horeca, bezienswaardigheden, rustplaatsen en uitspanningen met de mogelijkheid voor verblijf en overnachting van mens en dier.

Ruiterenenmennen.nl vindt dat paardrijden grenzenloos is.

Veelal bevinden de mooiste natuurgebieden zich van oudsher in de grensgebieden. Dus een reden temeer om ook Belgische en Duitse routes op te nemen en beschikbaar te stellen.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa