Prubo Vermeeren Paardenevenementen.nl Nieuws R&M Hestabv TopoGPS NVVR Multiclips

Meldpunt voor Knelpunten en aanbod ruiter-en menpaden op de Veluwe.R&M 18 december 2018
Medio november 2017 is een begin gemaakt met de oprichting van een Routebureau Veluwe.

Het routebureau wilt het routeaanbod op het gebied van fietsen, wandelen, paardrijden en mountainbiken versterken en verbinden. 

Als grootste belangenbehartiger voor hippische recreanten en de aan hen gerelateerde ondernemers wil Ruiteren & Mennen het nieuwe initiatief ondersteunen en haar medewerking verlenen.

Inventarisatie
Op de routeplanner van Ruiteren & Mennen zijn al veel geschikte trajecten opgenomen waarop een route kan worden samengesteld. Maar er zijn veel meer veilige en aantrekkelijke trajecten op de Veluwe waar we met paarden welkom zijn. We willen die graag inventariseren en uiteindelijk digitaal samen brengen tot een aantrekkelijke routestructuur. 
 

Uw hulp is daarbij hard nodig 
Het is voor hippische toeristen die willen gaan paardrijden op de Veluwe niet altijd eenvoudig om snel informatie over alle ruiter- en/of menroutes te vinden. 
Plaatselijke ruiters en menners kennen hun gebied echter als geen ander en hun kennis en kunde is daarom voor ons van onschatbare waarde. Vandaar de oproep om alle nog ontbrekende mogelijkheden op onze routeplanner aan ons door te geven. Dit geldt ook voor knelpunten in de huidige routestructuren waar verbetering noodzakelijk is. Denk hierbij aan te smalle hekwerken, afgesloten paden, achterstallig onderhoud etc.
De meldingen kunnen nadien via het Routebureau onder de aandacht van de terreinbeheerders gebracht worden.
 

Meldpunt Veluwe
U kunt via info@ruiterenenmennen.nl uw opmerkingen plaatsen en met een kaartje als bijlage de trajecten intekenen en de knelpunten aanmerken. Dit mag als PDF, GPX, screenshot (van de R&M-routeplanner) of een gemaakte scan.

Met al uw gegevens kunnen we nadien een mooie afwisselende en kwaliteitsvolle routestructuur op de Veluwe samenstellen.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Oproep tot herstel historisch ommetje te Rijsbergen voor wandelaars, fietsers, ruiters en menners
Lees meer >

Uitnodiging ruiteravond Noord-Hollands Duinreservaat 1 juni
Lees meer >

Stichting Schoorlse Bos moet Blijven luidt de Noodklok!!
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2023 Design by Medusa