TopoGPS NVVR Prubo Multiclips Hestabv Nieuws R&M Vermeeren Paardenevenementen.nl

Website van R&M ook in de toekomst weer veilig, betrouwbaar en gratis toegankelijk.

R&M 5 maart 2018

 

Vorige week is na groot onderhoud de website van Ruiteren & Mennen weer up-to-date. Na enkele jaren was het noodzakelijk om de website te upgraden naar de versie van heden.

Wensenlijstje 

In de loop van de tijd was door R&M een ruime wensenlijst samengesteld met verbeterpunten aan haar website en routeplanner. Deze verbeterpunten waren gebaseerd op verzoeken vanuit de gebruikersgroep, adverteerders en vrijwilligers.                                                                                                                      

Veiligheid en privacy

Daarnaast lag er vanuit het bestuur reeds het logische besluit om de R&M-website steeds te laten voldoen aan de huidige en toekomstige normen op het gebied van veiligheid en de wet op de privacy.  Dit leidde tot een lange lijst aan verbeterpunten, waarbij al snel duidelijk werd dat gezien de kosten niet alle wensen gehonoreerd zouden kunnen worden.  

 

Gratis toegang tot kennis, diensten, routeplanner enz.

Het streven van Ruiteren & Mennen is om praktisch al haar diensten, kennis, maar ook de unieke digitale R&M-routeplanner gratis ter beschikking te blijven stellen aan haar doelgroep. (Dit geldt uiteraard niet voor commercieel gebruik van R&M-data door derden). 

Ruiteren & Mennen is een non-profit organisatie die zich inzet voor de belangen van alle recreatieve ruiters en menners en gerelateerde ondernemers. 

 

Keuzes en kosten 

Wegens de complexiteit van de R&M-website en haar routeplanner zijn er, hoe spijtig ook, keuzes gemaakt moeten worden, waardoor sommige wensen nog even wensen blijven.

De keuze voor een voor gebruikers veilige website waarbij de privacy van hun gegevens gewaarborgd is, heeft daarbij de voorkeur gekregen. 

Een aantal verbeterpunten is daarom nog niet doorgevoerd, maar zullen worden meegenomen en doorgeschoven naar een volgende upgrade. 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa