Prubo Hestabv Nieuws R&M Vermeeren Multiclips TopoGPS NVVR Paardenevenementen.nl

Samenwerking vereniging EIGEN PAARD en Stichting Ruiteren & Mennen!

R&M 27 februari 2014

Directie en bestuur van beide organisaties hebben afgesproken om met elkaar een samenwerkingsverband aan te gaan. Beide organisaties spreken de overtuiging uit, dat ze elkaar op diverse plaatsen positief kunnen beïnvloeden en aanvullen.

De recreatieruiter-en menner is voor beide organisaties een belangrijke doelgroep.

Ruiteren & Mennen richt zich op het leveren van een toeristisch pakket van diensten  voor de recreatieve ruiter/menner en advisering met ondersteuning aan ondernemers. Dit doet ze door het aanbieden van de website ruiterenenmennen.nl met daarop een compleet aanbod van digitale routes met een geavanceerde routeplanner. Bovendien biedt Ruiteren & Mennen in de volle breedte diensten aan voor het faciliteren van complete routenetwerken.

De Vereniging Eigen Paard levert een grote diversiteit aan ondersteunende diensten voor de individuele paardenbezitter. Dit gaat van een aankoopadvies, contracten, verzekeringen tot het verzorgen van clinics voor recreatieve ruiters en menners.

Beide organisaties hebben hun eigen sterke kanten en samen beschikken ze over een grote achterban van recreatieve ruiters en menners. Deze samenwerking levert dus bovendien een belangenbehartiger op waar je niet omheen kunt.

Voor de recreatieve ruiter-en menner een mooi resultaat met voldoende kansen voor de toekomst.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Oproep tot herstel historisch ommetje te Rijsbergen voor wandelaars, fietsers, ruiters en menners
Lees meer >

Uitnodiging ruiteravond Noord-Hollands Duinreservaat 1 juni
Lees meer >

Stichting Schoorlse Bos moet Blijven luidt de Noodklok!!
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2023 Design by Medusa