Vermeeren Prubo Hestabv Multiclips Nieuws R&M TopoGPS NVVR Paardenevenementen.nl

Op 19 januari 2019 organiseert Lia Ouëndag van Universe Astrology de clinic/themadag “Het Bewuste Paard”

 R&M 28 september 2018/Advertentie 

 

 

Paarden coaching is in!  Maar wie coacht wie?  Hoe bewust is het Paard? Wil je jouw kennis als trainer, coach en/of paardeneigenaar verbreden door verbinding te krijgen met natuurkrachten die ons dagelijks leven beïnvloeden? Voel je dan welkom op deze themadag! 

Tijdens deze themadag “Het Bewuste Paard” nodig ik je uit om kennis te maken met verbanden tussen paardenkracht, persoonlijke ontwikkeling en kosmische beweging. Je ontdekt hoe waardevol het is rekening te houden met de natuur, de zon, de maan, de windrichtingen en meer... Kernwoorden: zuiverheid, zielsontwikkeling, aarding, energie, ademhaling, hartintelligentie, essentie, verbanden. De themadag is inspirerend, praktisch en maatwerk. 

M.b.v. deze themadag ontdekken we hoe en waarom Paard en mens een prachtig geregisseerd leven leiden wat synchroon loopt met de kosmos. We leggen verbanden naar de zielsontwikkeling van de mens en het Paard. Je krijgt tips en tools. Kracht, invloed, valkuilen en mogelijkheden worden inzichtelijk gemaakt m.b.t. een training en coaching. De horoscoop biedt een individueel beeld over de unieke levensweg die het Paard bewandelt. Je ontvangt deze middag de horoscoop van jouw paard! Ik maak je graag kosmisch wegwijs. 

Tijdens deze themadag zal ook aandacht besteed worden aan het energieveld, de bijbehorende bewustzijns-lagen die individueel verschillen en de bijbehorende intelligenties. Een aura bestaat niet alleen uit kleur maar heeft ook een toon, trilling, ruimte en geluid. Hoe kun je je hier bewuster van worden zodat je zorgvuldig, afgestemd maar vooral succesvol kunt coachen en trainen? 

Tendens! Wat gebeurt er op Aarde? We leven in een bijzondere, krachtige maar ook intense periode die veel te maken heeft met de kosmische ontwikkelingen. Niet alleen op Aarde wijzigt de atmosfeer, vinden langzame poolverschuivingen plaats en hebben wij te maken met straling, aardbevingen en orkanen. Diverse planeten resoneren op dezelfde wijze. Tijdens deze themadag vertel ik over de belangrijkste ontwikkelingen en bijbehorende (collectieve) processen. Hoe reageert het paard op deze kosmische bewegingen? Hoe en wat kun je integreren in jouw training en coaching?  

Je zult na deze themadag beter in staat zijn met natuurkrachten samen te werken. Mijn doel voor deze dag is niet alleen jou inspiratie te bieden maar bovendien hartverwarmend samen te zijn en de paardenziel te (h)erkennen. Voel je welkom onder de sterren!  Ik ontmoet je graag op deze themadag en verheug me erop!  

Datum:  zaterdagmiddag 19 januari 2019 (13u tot 17u)

Locatie:  Deventer Prijs:   €65 incl. btw, horoscooptekening van één paard en thee/koffie

Opgeven vóór 31 december 2018 per email naar info@universeastro.nl of paardenastroloog@gmail.com

Warme groet,  Lia Ouëndag  

Meer informatie en artikelen: http://universeastro.nl/paardenastroloog  

praktijk in Deventer en Den Haag 

 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa