TopoGPS Prubo Multiclips Vermeeren Paardenevenementen.nl Hestabv Nieuws R&M NVVR

Rondleiding Koninklijke Stallen Den Haag

R&M 15 maart 2014

Speciaal voor Vereniging Eigen Paard wordt een rondleiding georganiseerd in het staldepartement, wat normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek. Hierbij zal alles over dit onderdeel van het koningshuis worden verteld, terwijl u de stallen en de paarden van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard kunt u tijdens deze rondleiding al uw vragen stellen aan de ruiters en stalmeester.
 
De Koninklijke Stallen werd en 1815 opgericht door Koning Willem I en is al meer als 200 jaar gevestigd bij Paleis Noordeinde in Den Haag. In de stallen staan ook de rijtuigen gestald, waaronder de Gouden koets.
 
Maak nu gebruik van deze exclusieve mogelijkheid en meld u aan bij Vereniging Eigen Paard voor de rondleiding van de Koninklijke Stallen op donderdag 1 mei vanaf 14:00 uur. De rondleiding zal ongeveer anderhalf uur duren en is vanaf 15 jaar.
 
Opgeven kan bij ilsejespers@eigenpaard.nl. Voor leden van Vereniging Eigen Paard zijn de kosten voor de rondleiding € 5,- en voor niet leden € 10,-. U ontvangt van ons een bevestiging met de benodigde informatie. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen voor deze unieke rondleiding!
 Nieuws

Alle nieuwsitems

Ruiterpad over de Benderse in het Dwingelderveld afgesloten
Lees meer >

Oproep tot herstel historisch ommetje te Rijsbergen voor wandelaars, fietsers, ruiters en menners
Lees meer >

Uitnodiging ruiteravond Noord-Hollands Duinreservaat 1 juni
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa