TopoGPS Nieuws R&M Van Egdom Paardenevenementen.nl Hestabv Achterhoek

Rondleiding Koninklijke Stallen Den Haag

R&M 15 maart 2014

Speciaal voor Vereniging Eigen Paard wordt een rondleiding georganiseerd in het staldepartement, wat normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek. Hierbij zal alles over dit onderdeel van het koningshuis worden verteld, terwijl u de stallen en de paarden van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard kunt u tijdens deze rondleiding al uw vragen stellen aan de ruiters en stalmeester.
 
De Koninklijke Stallen werd en 1815 opgericht door Koning Willem I en is al meer als 200 jaar gevestigd bij Paleis Noordeinde in Den Haag. In de stallen staan ook de rijtuigen gestald, waaronder de Gouden koets.
 
Maak nu gebruik van deze exclusieve mogelijkheid en meld u aan bij Vereniging Eigen Paard voor de rondleiding van de Koninklijke Stallen op donderdag 1 mei vanaf 14:00 uur. De rondleiding zal ongeveer anderhalf uur duren en is vanaf 15 jaar.
 
Opgeven kan bij ilsejespers@eigenpaard.nl. Voor leden van Vereniging Eigen Paard zijn de kosten voor de rondleiding € 5,- en voor niet leden € 10,-. U ontvangt van ons een bevestiging met de benodigde informatie. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen voor deze unieke rondleiding!
 Nieuws

Alle nieuwsitems

Update voortgang onderhoud fietspaden Dwingelderveld. Ruiterpaden tijdelijk afgesloten
Lees meer >

Staatsbosbeheer start met verwijderen van oude bebording van bestaande ruiterpaden in gemeente Apeldoorn
Lees meer >

De Groene ruiter-en menroute in het Drents Friese Wold is geheel vernieuwd
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2022 Design by Medusa