NVVR TopoGPS Vermeeren Paardenevenementen.nl Nieuws R&M Multiclips Hestabv Prubo

Paard & Koets Kronenberg tijdens de Paasdagen gratis toegankelijk

 

R&M 12 januari 2019

 

KRONENBERG – Paard&Koets en Horse Driving Kronenberg bundelen in 2019 wederom hun krachten, dit jaar tijdens de Paasdagen. Als twee-eenheid verwelkomde het evenement in 2018 12.500 bezoekers bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (L).

In de ambitie om te groeien in bezoekersaantallen is gezocht naar mogelijkheden om het evenement laagdrempeliger te maken. Het evenement wordt gratis toegankelijk.

Mede dankzij de steun van de provincie Limburg is het gelukt om het evenement gratis toegankelijk te maken, wat naar verwachting duizenden extra bezoekers op gaat leveren. Bovendien vindt Paard&Koets/Horse Driving Kronenberg voor het eerst plaats met Pasen, een weekend waarop Nederland, Duitsland en België er massaal op uit gaan. 

Daarnaast wordt de verbinding tussen de beurs en de menwedstrijden geoptimaliseerd. Op het buitenterrein worden stands toegevoegd, en een aangepaste looproute zorgt ervoor dat de bezoekers langs alle stands komen. Op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 staat de Peelbergen in het teken van alles wat met het aangespannen rijden te maken heeft. Op deze dagen is de beurs geopend, zijn er shows en demonstraties van specialisten uit de mensport en vinden de marathonwedstrijden en vaardigheidsproeven plaats.

Diverse gezellige horecapunten bieden volop gelegenheid om elkaar tussen sport en beursbezoek te ontmoeten. Het wedstrijdonderdeel dressuur staat op donderdag 18 en vrijdag 19 april op het programma, de beurs en Demo Piste zijn dan nog niet geopend. 

Locatie Paard&Koets
Travers 5
5976 PL Kronenberg

info@paardenkoets.nl

+ 31 (0)13 509 16 66

info@paardenkoets.nl

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa