Paardenevenementen.nl TopoGPS Prubo Vermeeren Multiclips NVVR Nieuws R&M Hestabv

Staatsbosbeheer nodigt u uit voor Wilde natuur in het Drents-Friese Wold

Ook u bent van harte uitgenodigd op 26 februari

Het afgelopen jaar is in samenwerking met verschillende gebruikersgroepen een nieuw plan voor recreatie en routes opgesteld wat rekening houdt met de opdracht om ruimte te creëren voor een wilde natuurkern waar menselijke sporen zoveel mogelijk afwezig zijn. We zijn benieuwd naar uw reactie op het concept. Wijzigingen en aanpassingen zijn nog mogelijk.Tussen 15:30 en 19:30 bent u van harte welkom om kennis te nemen van de concept voorstellen voor wandelen, fietsen, ruiters en mtb- routes in het Drents-Friese Wold en de vorming van een kerngebied Wilde natuur.

Aanmelden is niet nodig.

Plaats: Villa Nova, Dorpsstraat 38, 8437 PB Zorgvlied

Meer informatie over het proces tot nu toe en concept kaarten, vindt u op onze website. De meest recente kaarten staan onderaan de lijst met Downloads. Op 26 februari is er alle gelegenheid om daarover vragen te stellen en met de verschillende partijen in gesprek te gaan.

 

Van <https://www.boswachtersblog.nl/drentsfriesewold/2019/02/12/uitnodiging-wilde-natuur-in-het-drents-friese-wold/?fbclid=IwAR31-a3AnlZWWcd_AplTLpCBb2UX3PHGIRiRHCdWSeLW9q6euqOJXMViqws>
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa