Hestabv TopoGPS Multiclips Nieuws R&M Paardenevenementen.nl NVVR Vermeeren Prubo

NHRP gevelbord voor hippische pleisterplaatsen

 

Tijdens het rijden van een leuke rit is er zowel voor rijders als de paarden steeds meer behoefte om even een terrasje te pikken voor een hapje en een drankje, een ijsje te eten of zelfs een verblijf van meerdere dagen/nachten te boeken.

Maar hoe laat je als ondernemer zien dat klanten welkom zijn met paarden?

 

Het NHRP (Nederlands Hippisch Recreatie Platform) heeft een gevelbord ontworpen waarop ruiters en menners tijdens hun rit al aan de buitenkant van de accommodatie kunnen zien dat ze met hun paarden welkom zijn.

Met het gevelbord geeft de ondernemer aan, dat er naast voorzieningen voor de mens ook voorzieningen aanwezig zijn voor paarden. Dat kan al een simpele aanbindpaal zijn met een emmer water, tot een luxe stal en/of weiland voor een langer verblijf.

Vraagt u zich af welke voorzieningen het beste bij uw onderneming passen dan kan het NHRP u hierover vrijblijvend adviseren.

 

Het weerbestendig gevelbord ter grootte van een A5 formaat wordt door het NHRP aangeboden voor kostprijs van € 10,- (ex. btw en verzendkosten) en is simpelweg te bestellen via een mailtje naar info@nhrp.nl
Nieuws

Alle nieuwsitems

Ruiter-en menroute ‘Polder Het Land van Essche’ in Hoeksche Waard geopend
Lees meer >

Esdoornzaden en eikels vallen erg vroeg dit jaar
Lees meer >

Stille zwaargewichten: trekpaarden slepen Noordwijkse ruiterpaden
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2022 Design by Medusa