Hestabv Paardenevenementen.nl Multiclips TopoGPS Vermeeren Prubo NVVR Nieuws R&M

Run of ride te paard, met de koets of hoe je maar wilt voor Jayme

 

R&M 17 mei 2020 

Op zondag 24 mei aanstaande wordt jij als ruiter of menner uitgenodigd om je paard op te zadelen of in te spannen voor een goed doel. Baby Jayme van 11 maanden oud heeft jullie hulp hard nodig!

Jayme heeft helaas de zeldzame spierziekte SMA type 1. Bij deze ziekte mist een stukje DNA waardoor zijn spieren zullen uitvallen. De levensverwachting van kindjes met SMA type 1, zonder behandeling, is slechts 18 maanden. Er is een medicijn dat het missende stukje DNA terugplaatst in het lichaam: Zolgensma. Dit is het duurste medicijn ter wereld en kost maar liefst 1,9 miljoen euro. In Nederland is dit medicijn niet verkrijgbaar en wordt daardoor ook niet vergoed. De ouders van Jayme proberen het enorme bedrag voor het levensreddend medicijn van hun kindje middels crowdfunding bij elkaar te sparen. 

Tekst loop door onder de foto 

  

Allerlei grote, kleine, lokale en landelijke acties hebben tot nu toe bijna € 800.000,- opgeleverd. Onder andere artiesten Jim Bakkum en Glennis Grace zetten zich in om Jayme te helpen. Ook jij kunt helpen!

Op Jayme’s eerste verjaardag op 24 mei 2020 organiseert Stichting Team Jayme een geweldige actie voor Jayme waar iedereen, zelfs met de Corona maatregelen, aan mee kan doen: Run for Jayme! Omdat Jayme zelf later ook graag zou willen kunnen sporten, nodigen wij iedereen uit om op zijn verjaardag in beweging te komen en zo geld voor hem in te zamelen. Je kunt die dag gaan wandelen, hardlopen, fietsen, paardrijden, mennen, steppen, rolschaatsen of wat je zelf nog kan bedenken. Je kunt dit individueel of met je eigen gezin doen in je eigen omgeving, dus echt Corona-proof. Maak tijdens je activiteit een leuke foto of filmpje met je Run for Jayme startnummer in beeld, en deel deze op Social Media onder de #teamjayme2020 of #runforjayme om zo nog meer bekendheid te krijgen voor Jayme.

Wij als ruiters en menners hebben zo toch een prachtige reden om er te paard of op de menwagen op uit te trekken?!

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 5,-. Dit is een rechtstreekse donatie aan Stichting Team Jayme. Na inschrijving via runforjayme@gmail.com ontvang je een bevestigingsmail met een tikkie voor het inschrijfgeld. Na betaling ontvang je digitaal je persoonlijke startnummer.

Schrijf je nu snel in onder vermelding van je naam, leeftijd en de activiteit die je gaat ondernemen via runforjayme@gmail.com en trommel je familie, vrienden en stalgenootjes op om ook mee te doen!

Kijk voor meer informatie over deze crowdfundingsactie op: www.teamjayme.nl . Je kunt hier ook rechtstreeks doneren als je 24 mei niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de Run for Jayme.

Zendtijd voor Jamye bij Tijd voor Max

 

    

 

 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa