Paardenevenementen.nl Vermeeren Multiclips NVVR TopoGPS Nieuws R&M Prubo Hestabv

Nieuwsbrief juni 2020

 R&M 5 juni 2020

 

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed bekijken? Klik dan hier voor de online versie
     
  Nieuwsbrief Juni 2020  
   
 

Neem even de tijd, pak een kop koffie en lees onze nieuwsbrief 

‘Coulanceregeling’ voor bestaande en nieuwe Point Of Interests-ondernemers op de routeplanner van Ruiteren & Mennen

De corona-crisis zorgt voor zware tijden bij ondernemers in de hippische, recreatie-en horecabranche. De langdurige lock-down en daarop volgende strenge maatregelen van de overheid leggen financieel gezien veel ondernemers het vuur na aan de schenen. Inkomsten bleven uit terwijl veel kosten gewoon doorlopen.
Nu veel horecaondernemers vanaf 1 juni hun deuren weer voorzichtig hebben geopend, kunnen zij een financieel steuntje in de rug zeker gebruiken.

De regeling
Uit coulance biedt R&M aan POI-abonnementhouders met een uitgebreide vermelding, waarvan de advertentieperiode afloopt in de tweede helft van 2020 een gratis half jaar adverteren aan. Het nieuwe POI-jaarabonnement start dan vanaf 1 januari 2021.

Deze regeling geldt ook voor nieuwe POI-adverteerders die hun ondernemning dit jaar nog graag op de kaart willen zetten en dus hierdoor gratis adverteren tot 1 januari 2021. Ondernemers die de afgelopen maanden hun abonnement niet hebben verlengd vanwege de huidige situatie, kunnen tevens van de regeling gebruik maken.  

Vindbaarheid is van crusiaal belang
Ruiteren & Mennen hoopt met de coulanceregeling bij te blijven dragen aan de vindbaarheid van ondernemers, wat zeker in deze tijd van crusiaal belang is.
Als ondernemer is het van levensbelang om door consumenten gevonden en gezien te worden. Met een gestaag groeiend aantal van inmiddels 300.000 websitebezoekers per jaar, waarvan ruim de helft gebruikers zijn van de routeplanner denken wij daarvoor een uitstekend podium te bieden.
Alle abonnementshouders krijgen tevens vermelding bij de Horeca & Onderdakadressen en indien van toepassing de Themaroutes.


Mocht u interesse hebben in de aanbieding dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@ruiterenenmennen.nl  of een telefoontje naar 0610428298.

Nb. het verlenen van restitutie van eerder afgesloten abonnementen behoort niet tot de mogelijkheden


Belevingsonderzoek Maashorst & Herperduin! Geef vóór 15 juni je mening!!  

Wat vind jij van de grote grazers (Taurossen, Exmoors en Wisenten), de veiligheid, toegankelijkheid en recreatiemogelijkheden in bosgebieden De Maashorst en Herperduin (gemeente Oss, Landerd, Uden en Bernheze)??
Het onderzoek is bedoelt voor o.a. omwonenden en recreanten. Dus wandelaars, fietsers, mountainbikers, mensen met honden, ruiters, menners, fotografen, dagjesmensen, toeristen etc.

Invullen duurt ongeveer 15 min. Maar is wel belangrijk om het ruiteren en mennen in De Maashorst ook voor de toekomst veilig te stellen. Dus doe het vandaag nog en help mee een compleet belevingsbeeld te krijgen van deze mooie natuurgebieden.

Wie voert het onderzoek uit?
De Maashorst gaf opdracht voor dit onderzoek in verband met de 'evaluatie begrazingsbeheer' welke dit jaar plaats vindt. Het bestuur van de Stichting (belangrenbehartiging) Ruiters & Menners van Herperduin en Maashorst is betrokken geweest bij de selectie van de (onafhankelijke!!) organisatie (Arcadis) die dit onderzoek uitvoert. 

Geef vóór 15 juni aanstaande je mening door deze vragenlijst in te vullen -> ga hier naar de vragenlijst

Jullie mening is belangrijk én noodzakelijk!
Graag delen of doorsturen! Stuur of app dit bericht eventueel door naar mensen waarvan jij denkt dat ze dit onderzoek ook in willen vullen.

Heb je de vragenlijst ingevuld en benieuwd hoe het verder gaat?
samen met de Stichting Ruiters & Menners Herperduin/Maashorst houden we u op de hoogte.
     

Nieuwe Themaroutes in België Reeds vier nieuwe ruiter-en menroutes zijn toegevoegd aan de rubriek Themaroutes.

Deze nieuwe themaroutes gaan door het zacht glooiende landschappen van de Denderstreek en het Pajottenland welke begrensd worden door de rivieren Dender, Zenne en Mark.

Op de R&M-site in de rubriek Themaroutes vindt je ze onder de volgende namen: 
De 'Ontvoering van Europa' route - 25,8 km
Kapitein Zepposmolen-route. Roosdaal 32,1 km'
Door de rivier de Mark balanceren op de natte rand van de taalgrens - 37,3 km
Ode aan Prins, trots van Brabant en kunstenaar Koenraad Tinel - 38,1 km. Van deze laatste zijn ook 2 ingekorte versies voorhanden van 17 en 29 km.


Op de plank' liggen nog 2 routes die in deze omgeving richting Geraardsbergen en de Kluisberg gaan. Bij wielerliefhebbers bekend van de kasseienstroken in de Belgische Wielerklassiekers. 
Hou onze berichtgeving hierover dus goed in de gaten!  

Beste ruiters en menners, uw medewerking wordt steeds enorm op prijs gesteld! Allemaal heel hartelijk dank! 

De R&M-routeplanner wordt gemaakt en onderhouden door ruiters en menners die dit vrijwillig en geheel belangenloos doen voor het rijplezier van andere ruiters en menners.
Nog dagelijks wordt de R&M-routeplanner verder uitgebreid met nieuwe trajecten. Maar we krijgen ook hulp vanuit de gebruikers van de routeplanner. Zo geven mensen door dat ze een wijzigingen of fout hebben ontdekt of dat er meer rijmogelijkheden zijn dan staan weergegeven op de digitale kaart. Zelfs hele routes worden aangeboden door een groot aantal actieve ruiters en menners en dat is natuurlijk fantastich!
Net zo belangrijk zijn al die mensen die ons correcties of wijzigingen doorgeven. Allemaal paardenliefhebbers die graag gebruik maken van de routeplanner zich betrokken voelen met het nooit eindigende werk dat iedere routeplanner nu eenmaal met zich mee breng. Allemaal mensen die graag hun steentje bijdragen om de routeplanner up-to-date te houden.
Blijf ons altublieft helpen! We kunnen het namelijk niet alleen!Tot zover deze nieuwsbrief.
Wilt u steeds van het meest recente Ruiteren&Mennen-nieuws op de hoogte zijn, like dan onze facebookpagina, meldt u aan bij de fb-groep van Ruiteren & Mennen en/of volg ons op twitter.
 
     
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland | www.ruiterenenmennen.nl | KVK 55277985
info@ruiterenenmennen.nl | NL64 RABO 0351 752234
Klik hier om U af te melden voor de NieuwsbriefNieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa