Prubo Hestabv Nieuws R&M Paardenevenementen.nl Multiclips NVVR TopoGPS Vermeeren

Staatsbosbeheer start met verwijderen van oude bebording van bestaande ruiterpaden in gemeente Apeldoorn

  

R&M 9 december 2021 

Oude bebording 

Staatsbosbeheer gaat starten met het verwijderen van alle oude bebording van de bestaande ruiterpaden op de Midden Veluwe op het grondgebied van de gemeente Apeldoorn. Deze worden verwijderd omdat er nu veel onduidelijkheid is over de bebording. Er zijn al nieuwe routemarkeringen geplaatst, herkenbaar aan de vierkante palen met diamantkop. De nummers van de knooppunten kunnen veranderd zijn om te passen in een routesysteem wat uitgerold gaat worden over alle ruiter en menpaden op de hele Veluwe. De nieuwe knooppunten zijn extra gecontroleerd en de markeringen zijn duidelijk en overzichtelijk.

Er worden in de toekomst nog extra knooppunten toegevoegd. Dit zal dan ook snel zichtbaar zijn om de informatie borden en websites als https://www.visitveluwe.nl/routes-op-de-veluwe en https://ruiterenenmennen.nl 

Vanaf 6 december wordt begonnen met het verwijderen van alle oude bebording als van de Veluwe trail, het oude knooppunten systeem en de groene schildjes. De oude bebording blijft wel staan op Barnevelds grondgebied en het grensgebied van de gemeente Apeldoorn. Wanneer deze oude bebording vervangen gaat worden en ingepast in het nieuwe routesysteem is nog niet bekend. 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa