Nieuws R&M TopoGPS Paardenevenementen.nl Vermeeren Multiclips Hestabv Prubo NVVR

Staatsbosbeheer start met verwijderen van oude bebording van bestaande ruiterpaden in gemeente Apeldoorn

  

R&M 9 december 2021 

Oude bebording 

Staatsbosbeheer gaat starten met het verwijderen van alle oude bebording van de bestaande ruiterpaden op de Midden Veluwe op het grondgebied van de gemeente Apeldoorn. Deze worden verwijderd omdat er nu veel onduidelijkheid is over de bebording. Er zijn al nieuwe routemarkeringen geplaatst, herkenbaar aan de vierkante palen met diamantkop. De nummers van de knooppunten kunnen veranderd zijn om te passen in een routesysteem wat uitgerold gaat worden over alle ruiter en menpaden op de hele Veluwe. De nieuwe knooppunten zijn extra gecontroleerd en de markeringen zijn duidelijk en overzichtelijk.

Er worden in de toekomst nog extra knooppunten toegevoegd. Dit zal dan ook snel zichtbaar zijn om de informatie borden en websites als https://www.visitveluwe.nl/routes-op-de-veluwe en https://ruiterenenmennen.nl 

Vanaf 6 december wordt begonnen met het verwijderen van alle oude bebording als van de Veluwe trail, het oude knooppunten systeem en de groene schildjes. De oude bebording blijft wel staan op Barnevelds grondgebied en het grensgebied van de gemeente Apeldoorn. Wanneer deze oude bebording vervangen gaat worden en ingepast in het nieuwe routesysteem is nog niet bekend. 
Nieuws

Alle nieuwsitems

Ruiter-en menroute ‘Polder Het Land van Essche’ in Hoeksche Waard geopend
Lees meer >

Esdoornzaden en eikels vallen erg vroeg dit jaar
Lees meer >

Stille zwaargewichten: trekpaarden slepen Noordwijkse ruiterpaden
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2022 Design by Medusa