Prubo TopoGPS Paardenevenementen.nl Vermeeren Hestabv NVVR Multiclips Nieuws R&M

Inschrijving Paarden4daagse van start

Foto Eper paardenvierdaagse

 

R&M 7 januari 2023 

Het duurt nog een paar maanden voordat de Paarden4daagse in Epe van start gaat, maar de inschrijving is al vroeg begonnen. Veel deelnemers van voorgaande jaren zijn al fanatiek bezig met de voorbereidingen. Aanmeldingen stromen al binnen vanuit Nederland, België en Duitsland. Velen plannen hun hele vakantie er rond omheen.

De 28e editie van dit unieke recreatieve evenement zal plaatsvinden van 6 tot en met 9 juni 2023. En het wordt een weergaloos paardrijfeest met een bijzonder uitgebreid nevenprogramma. 

In totaal zijn 500 startplaatsen te vergeven. Als het aantal aanmeldingen groter is, zal er op 1 februari worden geloot. We hopen dat een loting niet nodig zal zijn. De inschrijving blijft open tot 1 mei.

Aanmelden kan heel gemakkelijk via de website www.paarden4daagse.nl/inschrijven
Alle geoefende ruiters en menners met een goed getraind paard of pony zijn van harte welkom om deel te nemen.

Tijdens de Paarden4daagse kunnen ruiters en menners vrij een starttijd kiezen tussen 12:30 en 17:00 uur, om vervolgens individueel of in een groep op ontspannen wijze de circa 20 km lange routes in de prachtige Veluwse natuur af te leggen. Om 19:30 hoort iedereen weer binnen te zijn. Bijzonder om te zien hoe zoveel combinaties met de meest uiteenlopende paarden- en ponyrassen samen oprijden.
Op alle dagen van de week zijn er ook allerlei nevenactiviteiten, zoals op maandag een gezellige 'Ontmoet&Groet' en clinics voor deelnemers, op dinsdag een ritje met ouderen met een paardentram, op woensdag activiteiten voor kinderen inclusief ponyrijden, op donderdag een feestavond en ter afsluiting op vrijdag de glorieuze intocht met veel verklede deelnemer en paarden door het dorpscentrum van Epe.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa