Prubo Vermeeren Paardenevenementen.nl NVVR Multiclips TopoGPS Nieuws R&M Hestabv

Boswachter in Leuvenumse bossen vraagt helpende hand van de ruiter en menner.

R&M 5 oktober 2014

Boswachter Leuvenumse Bossen vraagt ruiters en menners om één ochtend de handen uit de mouwen te steken voor onderhoud aan de paden.

Dag ruiter/menner,

In maart hebben we het al even voor-aangekondigd: onze ruiterwerkdag van zaterdag 25 oktober. Of eigenlijk een werkochtend. Want we willen jullie vragen of jullie het leuk vinden om ons een paar uurtjes (10.00-13.00 uur) te helpen bij het onderhoud van de ruiter- en menpaden in de Leuvenumse bossen.

We willen deze ochtend graag met jullie aan het werk rond de parkeerplaats Hierderweg (Hierden). De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit routes opsnoeien en paaltjes (ver)plaatsen. Maar als jullie in deze omgeving andere wensen hebben rond de paden, laat dit ons vooral weten. Wellicht kunnen we dit op deze ochtend dan ook gelijk oppakken.

Jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur op de Parkeerplaats Hierderweg. Wij staan hier klaar met een kop koffie/thee en een lekkere plak koek.

Om 10.00 uur willen we dan graag aan de slag. Mijn collega Marcel Klompmaker zal de werkzaamheden begeleiden.

We hopen samen met jullie tot ongeveer 13.00 uur lekker aan het werk te kunnen zijn in het bos, waarna we op de parkeerplaats afsluiten met een kop soep. Ik hoop jullie dan ook kort bij te kunnen praten over de laatste ontwikkelingen rond bijv. regionaal routenetwerk en - zo mogelijk - ruiterrijpas (project Staatsbosbeheer).

VERZOEK: willen jullie deze oproep ook verspreiden onder andere ruiters en menners die jullie kennen? Wij hopen op een grote opkomst.

In verband met koffie/soep willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. We willen jullie daarom vragen je van te voren aan te melden. Dit kan via e-mail: a.idzinga@natuurmonumenten.nl of evt. telefonisch: 0577 407195 of 06 1502 8895.

Graag tot zaterdag 25 oktober.

Met vriendelijke groet, ook namens Marcel Klompmaker,

Anneke Idzinga
Beheerteammedewerker Noordwest-Veluwe
(communicatie, recreatie, coördinatie vrijwilligerswerk)

Natuurmonumenten
Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 88, 3852 PV Ermelo
T (0577) 407 195 - M 06 1502 88 95
www.natuurmonumenten.nl
Twitter: BoswachterrsNW-Veluwe
http://www.linkedin.com/in/aidzinga

Ik ben afwezig op dinsdag.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Petitie wegens sanering ruiterpaden Veluwezoom door Natuurmonumenten
Lees meer >

Natuurmonumenten saneert opnieuw ruiterpaden Nationaal Park Veluwezoom
Lees meer >

Inschrijving Paarden4daagse van start
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2023 Design by Medusa