Vermeeren Multiclips Nieuws R&M Paardenevenementen.nl NVVR TopoGPS Hestabv Prubo

Coulanceregeling voor bestaande en nieuwe Point Of Interests-ondernemers op de Ruiteren & Mennen routeplanner

 

 

R&M 4 juni 2020

De corona-crisis zorgt voor zware tijden bij ondernemers in de hippische, recreatie-en horecabranche.

De langdurige lock-down en daarop volgende strenge maatregelen van de overheid leggen financieel gezien veel ondernemers het vuur na aan de schenen.

Inkomsten bleven uit terwijl veel kosten gewoon doorlopen.

 

Nu horecaondernemers vanaf 1 juni hun deuren weer voorzichtig mogen openen kunnen zij een financieel steuntje in de rug zeker gebruiken.

 

De regeling

Uit coulance biedt Ruiteren & Mennen (R & M) aan POI-abonnementhouders met een uitgebreide vermelding, waarvan de advertentieperiode afloopt in de tweede helft van 2020 een gratis half jaar adverteren aan. Het nieuwe POI-jaarabonnement start dan vanaf 1 januari 2021.

 

Deze regeling geldt ook voor nieuwe POI-adverteerders die hun ondernemning dit jaar nog graag op de kaart willen zetten en dus hierdoor gratis adverteren tot 1 januari 2021.

Ondernemers die de afgelopen maanden hun abonnement niet hebben verlengd vanwege de huidige situatie, kunnen tevens van de regeling gebruik maken. 

 

Vindbaarheid is van crusiaal belang
Ruiteren & Mennen hoopt met de coulanceregeling bij te blijven dragen aan de vindbaarheid van ondernemers, wat zeker in deze tijd van crusiaal belang is.
Als ondernemer is het van levensbelang om door consumenten gevonden en gezien te worden. Met een gestaag groeiend aantal van inmiddels 300.000 websitebezoekers per jaar, waarvan ruim de helft gebruikers zijn van de routeplanner denken wij daarvoor een uitstekend podium te bieden.
Alle abonnementshouders krijgen tevens vermelding bij de Horeca & Onderdakadressen en indien van toepassing de Themaroutes.

 

 

Mocht u interesse hebben in de aanbieding dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@ruiterenenmennen.nl of een telefoontje naar 0610428298.                                                  Voor meer algemene informatie over POI-abbonementen kijkt u hier   

Nb. het verlenen van restitutie op eerder afgesloten abonnementen behoort niet tot de mogelijkheden.
Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa