MrGPS Denken over paarden Vermeeren SRR Annenhoeve Prubo Hestabv

Mogelijkheden.

Ruiterenenmennen.nl is met haar unieke, routeplanner en haar uitgebreide netwerk van ruiter-en mentrajecten toonaangevend binnen de hippische wereld in Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks 200.000 bezoekers op de website biedt volop kansen aan ondernemers om aandacht te trekken. 

 

Voor u als ondernemer zijn er twee mogelijkheden om aandacht te vragen op onze site.

 

  1. Voor een klein jaarlijks bedrag heeft u de mogelijkheid om u als POI (Point Of Interest) op de routeplanner (kaart) te zetten. Zie hiervoor het hoofdstuk http://www.ruiterenenmennen.nl/C60-Advertentie-maken-als-POI-adverteerder.html  Nadat u zich heeft aangemeld als POI bent u verzekerd van een jaar lang adverteren op onze routeplanner. Wanneer u een POI-advertentie op de routeplanner heeft, dan zijn vermeldingen in onze rubriek 'Onderdakadressen & Horeca' en bij eventuele route(s) in de rubriek 'Aanbevolen Themaroutes' gratis.
  2. Voor € 500,- per jaar staat uw onderneming of product prominent op de bewegende reclamebanner op alle pagina's van onze website. Graag bespreken we met u persoonlijk de mogelijkheden op maat. U kunt ons hierover mailen op info@ruiterenenmennen.nl of bellen naar 06 117 42 501.

 

 

Ruim voor afloop van het advertentiejaar wordt u automatisch door ons benaderd, met de vraag of u uw advertentie weer voor een jaar wilt verlengen. U heeft dus ieder jaar de keuze. Mocht u vragen hebben kun u ons een mailtje sturen op info@ruiterenenmennen.nl

 

Belangrijk is bovendien te weten dat wij uw gegevens niet delen met derden, geen cookies gebruiken en dat u nergens aan vast zit.

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Burgers gevraagd mee te doen aan onafhankelijk onderzoek over de Maashorst
Lees meer >

Grote zwermen mestkevertjes in delen van Nederland en België
Lees meer >

R&M-korting van 20% op alle Veiligheidsstijgbeugels bij Hypostore.nl
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2019 Design by Medusa