Bas4Cars TopoGPS Nieuws R&M Achterhoek Hestabv De Groote Heide

Limburg

 

 


 

    

 

Pingerhoeve  
Pingerweg 11
6361 AL Nuth
tel.: 045 - 5778517 
email: info@pingerhoeve.nl 
internet: www.pingerhoeve.nl

 

Als Bed and Breakfast, restaurant en event-locatie bieden wij onze gasten verschillende arrangementen om de omgeving te verkennen of om samen te genieten van elkaar en Zuid-Limburg. Wandelaars, fietsers, families en paardrijders zijn bij ons van harte welkom. Wij rijden zelf graag paard en onze paarden staan bij onze hoeve. Wilt u tijdens uw verblijf met eigen paard(en) een buitenrit maken, dan kan dat vanaf ons. U krijgt een lunchpakket mee. Wij hebben voor u diverse routes, maar kunnen u ook gidsen. In onze weide is ruimt voor max. 4 paarden en voor het voer wordt gezorgd. Op loopafstand is een manege voor wanneer u voor uw paarden stalling wenst. Kijk voor meer info op onze website. Ruime parkeergelegenheid. Ook honden zijn welkom in overleg. Altijd een speciale prijs! Want ruiters hebben bij ons een streepje voor. Tot spoedig in Nuth!

 

 

 

 


 

 

Bed & Breakfast Angelbeeck    

Gening 35
5851 AD Afferden
tel.: 0653756885 
email: info@angelbeeck.nl 
internet: www.angelbeeck.nl

 

Bed & Breakfast Angelbeeck is gelegen aan het schitterende natuurgebied de Maasduinen in Afferden, Noord-Limburg en bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur die Nederland ons te bieden heeft. Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard 's avonds op stal te zetten en overdag buiten. 's Avonds kunt u heerlijk genieten van de warmte rondom het kampvuur. BBQ-en is ook mogelijk. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheen: www.angelbeeck.nl 

 

                                                                   Afbeeldingsresultaat voor angelbeeck afferden


 

 

Kampeerboerderij "De Beukenhof"    
Halve Maan 2
5855 ED Well (L)
tel.: 0478-501748 
email: info@kampeerboerderijdebeukenhof.nl 
internet: www.kampeerboerderijdebeukenhof.nl

 

Kamperen met paard of pony in de Maasduinen in Noord Limburg. Een perfecte uitvalsbasis voor een ruitervakantie. Onze camping is schitterend gelegen aan een prachtig natuurgebied waardoor het rust en ruimte biedt. De camping biedt plaats aan caravans, tenten en campers. Voor groepen hebben wij meerdere mogelijkheden. Kamperen op een apart gelegen veld of in de groepsaccommodatie. Vanuit de “De Beukenhof” kan direct gestart worden via onverharde paden aan één van de vele prachtige ruiterroutes door Nationaal Park De Maasduinen. Daardoor is onze Kampeerboerderij uitermate geschikt voor iedereen die eigen paard of pony mee willen nemen. Van Menvereniging, een gezin met paard(en) tot een ponykamp. Wij hebben voldoende weidegang, opzadelplaats, buitenbak en er zijn 15 paardenboxen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te stallen terwijl u elders in de regio verblijft. Bel voor meer informatie of bezoek onze website.

 

 


 

B&B de Heggerhoeve  
Rijksstraatweg 49
5943AA Venlo-Lomm
tel.: 0623392530
email: info@deheggerhoeve.nl
internet: www.deheggerhoeve.nl

 

Grenzend aan Nationaal Park de Maasduinen in het kerkdorp Lomm (Gemeente Venlo) ligt B&B de Heggerhoeve. Vanaf ons terrein gaat u direct de bossen van het Nationaal Park in voor mooie ruiter- of mentochten. Er is voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein, ook voor een paardentrailer. Uw menwagen wordt overdekt gestald. Bij ons kunt u logeren en paard rijden. Dit kan op onze E-pony of met uw eigen paard. Er is een ruime stal beschikbaar, inclusief weidegang. Tevens is er een rijbak aanwezig. We hechten aan onze en uw privacy. Daarom heeft de B&B een eigen ingang. De ontbijtruimte bevindt zich op de begane grond. De comfortabele en luxe kamers (20m2) zijn op de eerste verdieping. Uw (bad-)kamer heeft airconditioning. Op de kamer is een televisie aanwezig en u beschikt over gratis WiFi. 

 

 


 

Hoeve Opscheumer  
Opscheumer 3
6311AV Ransdaal
tel.: 
0613189920

 


Bergemo Recreatie  

Hommersumseweg 39, 
6598 MC Heijen
tel.: 0485-513194


 Nieuws

Alle nieuwsitems

PaardenPunt Vlaanderen vraagt dringend structurele oplossingen om het door wolven veroorzaakt mensen- en dierenleed te stoppen.
Lees meer >

Petitie tot behoud agrarisch weidelandschap en paardvriendelijke stal Aerdenhout-Vogelenzang
Lees meer >

Vanavond en vannacht werkzaamheden aan de R&M-website en routeplanner
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2021 Design by Medusa