Vermeeren Hestabv De Groote Heide MrGPS TopoGPS Zoobi G LTO Boertjes

Limburg

 

 


 

    

 

Pingerhoeve
Pingerweg 11
6361 AL Nuth
tel.: 045 - 5778517 
email: info@pingerhoeve.nl 
internet: www.pingerhoeve.nl

 

Als Bed and Breakfast, restaurant en event-locatie bieden wij onze gasten verschillende arrangementen om de omgeving te verkennen of om samen te genieten van elkaar en Zuid-Limburg. Wandelaars, fietsers, families en paardrijders zijn bij ons van harte welkom. Wij rijden zelf graag paard en onze paarden staan bij onze hoeve. Wilt u tijdens uw verblijf met eigen paard(en) een buitenrit maken, dan kan dat vanaf ons. U krijgt een lunchpakket mee. Wij hebben voor u diverse routes, maar kunnen u ook gidsen. In onze weide is ruimt voor max. 4 paarden en voor het voer wordt gezorgd. Op loopafstand is een manege voor wanneer u voor uw paarden stalling wenst. Kijk voor meer info op onze website. Ruime parkeergelegenheid. Ook honden zijn welkom in overleg. Altijd een speciale prijs! Want ruiters hebben bij ons een streepje voor. Tot spoedig in Nuth!

 

 

 

 


 

 

Bed & Breakfast Angelbeeck    

Gening 35
5851 AD Afferden
tel.: 0653756885 
email: info@angelbeeck.nl 
internet: www.angelbeeck.nl

 

Bed & Breakfast Angelbeeck is gelegen aan het schitterende natuurgebied de Maasduinen in Afferden, Noord-Limburg en bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur die Nederland ons te bieden heeft. Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard 's avonds op stal te zetten en overdag buiten. 's Avonds kunt u heerlijk genieten van de warmte rondom het kampvuur. BBQ-en is ook mogelijk. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheen: www.angelbeeck.nl 

 

                                                                   Afbeeldingsresultaat voor angelbeeck afferden


 

 

Kampeerboerderij "De Beukenhof"    
Halve Maan 2
5855 ED Well (L)
tel.: 0478-501748 
email: info@kampeerboerderijdebeukenhof.nl 
internet: www.kampeerboerderijdebeukenhof.nl

 

Kamperen met paard of pony in de Maasduinen in Noord Limburg. Een perfecte uitvalsbasis voor een ruitervakantie. Onze camping is schitterend gelegen aan een prachtig natuurgebied waardoor het rust en ruimte biedt. De camping biedt plaats aan caravans, tenten en campers. Voor groepen hebben wij meerdere mogelijkheden. Kamperen op een apart gelegen veld of in de groepsaccommodatie. Vanuit de “De Beukenhof” kan direct gestart worden via onverharde paden aan één van de vele prachtige ruiterroutes door Nationaal Park De Maasduinen. Daardoor is onze Kampeerboerderij uitermate geschikt voor iedereen die eigen paard of pony mee willen nemen. Van Menvereniging, een gezin met paard(en) tot een ponykamp. Wij hebben voldoende weidegang, opzadelplaats, buitenbak en er zijn 15 paardenboxen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te stallen terwijl u elders in de regio verblijft. Bel voor meer informatie of bezoek onze website.

 

 


Hubertushof Vakantievilla
Venrayseweg 151
5961NS Horst aan de Maas
tel.: 06 55727826


Hoeve Opscheumer
Opscheumer 3
6311AV Ransdaal
tel.: 
0613189920

 


 Nieuws

Alle nieuwsitems

De NL Militair Kampioenschappen Kaartlezen 7 Oktober op gehele Ermelose Heide
Lees meer >

In Nederland is voor het eerst een met het Westnijlvirus besmette vogel aangetroffen
Lees meer >

De R&M thema-en gekleurde routes door het Drents Friese Wold zijn geheel geüpdate
Lees meer >

Twitter Volg ons op twitter
Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2020 Design by Medusa