Vermeeren Nieuws R&M Hestabv TopoGPS Prubo Multiclips Paardenevenementen.nl NVVR

Friesland

 

 

 

  

 

Cool Runnings Endurance Educatie                      

8425 SL Langedijke                                                        
tel.: 0653396877
email: info@coolrunnings-endurance.nl
internet: https://www.coolrunnings-endurance.nl/

 

Bij ons kunt u terecht vor diverse kleinschalige ritten. Elke paar weken is er een themarit, deze zijn de vinden op de agendapagina van onze site. Op afspraak is het mogelijk een trainingsrit gericht op endurance, leren rijden met gps of een begeleide trainingsrit te boeken. Van April t/m September organiseren we maandelijks een 3 daagse trektocht door het Drents-Friese-Wold. In de maanden Juli en Augustus organiseren we 2 trainingsweekenden / ponykampen voor volwassenen. Gedurende het jaar organiseren we webinars en workshops over verschillende onderwerpen en diverse gave activiteiten. Maatwerk is waar we goed in zijn en we streven ernaar dat iedereen een leuke ervaring heeft bij ons. Wil je meer weten? Bezoek dan onze website: www.coolrunnings-endurance.nl of check de FB pagina Heb je een vraag? Mail gerust naar: Info@coolrunnings-endurance.nl

 


 

Beekdalhoeve en camping "Het Koningsdiep         
De Mersken 2
9247 WK Ureterp /Olterterp
tel.: 06-48446604 of 0512-381844 
email: info@campinghetkoningsdiep.nl 
internet: www.natuur-landschaps-camping-koningsdiep.nl/

 

Zuid-Oost Friesland heeft veel te bieden voor de paardenliefhebbers. Er zijn veel mooie uitrijmogelijkheden en bij Camping "Het Koningsdiep" ligt zelfs de eerste en enige Huifkartunnel van Nederland. Onze hoeve is schitterend gelegen en biedt stalling, rust, ruimte en natuur aan ruiter, amazone, menner en hun paarden. Ruime campingplaatsen 200m2. Schone camping en sanitair, 10 amp stroom. Bij slecht weer een manege en kantine om je te vermaken. Ook mogelijkheid tot het huren van caravans. Voor groepen hebben we een klein groepshuisvesting tot 10 personen. Tevens kunnen wij maaltijden verstrekken of een BBQ organiseren. Ook clubs zijn welkom. Ruime parkeergelegenheid. Zoekt u nog een fijne plek voor uw veulen, jaarling of 2 jarige voor in de opfok? Wij bieden professionele verzorging/veterinair toezicht en uitstekende stalling voor uw dieren in groepsverblijven, met veel ruimte en dagelijks toezicht. Laat U verrassen!

 


 

Hippisch Centrum Ameland        
Pietje Miedeweg 1
9162EH Ballum
tel.: 0519556677 
email: info@delangedunen.nl 
internet: www.delangedunen.nl

 

Op zoek naar de perfecte paardenvakantie? Dat kan bij ons op Hippisch Centrum Ameland. Onze vakantieboerderij bestaat een aantal verschillende dingen zoals: vakantiehuisjes, groepsaccommodatie, ruitersportwinkel, filmset van Penny's Shadow, +/- 25 paarden en pony's, meerdere rijbanen, meerdere longeercirkels, ruime weilanden en in onze schuur meerdere ruime paardenboxen. Hierbij verhuren wij de huisjes, groepsaccommodatie, weilanden en stallen. Daarnaast geven wij diverse soorten lessen en maken wij buitenritten. Uw eigen paard(en) zijn natuurlijk ook welkom. Voor u is dus veel mogelijk. Wilt u genieten van een echte paardenvakantie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


 

Pensionstalling Hitmanhoeve  
Aldlansdyk 38
9055 LN Britsum
tel.: 0646178612


 Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa