Multiclips Hestabv Vermeeren Nieuws R&M TopoGPS Paardenevenementen.nl NVVR Prubo

Gelderland

 


De Achterhoek / Montferland / Liemers

 

 

×
de Weiden

de Weiden
Schuurmansweg 6
7156 SK Beltrum
tel.: 0629506548 
email: mschreurs1@gmail.com 
internet: www.melkveehouderij-weiden.nl


De Weiden is een veelzijdige, en multifunctionele melkveehouderij. Wij geven o.a educatie op de boerderij, hebben een B&B met 2 gezellige kamers en sinds 2018 is hier de praktijk "de weiden coachen met paarden" aan toegevoegd. Bij een verblijf op onze boerderij zal het u (en uw viervoeter) aan niets ontbreken. Een overnachting kost €40,00 per persoon per nacht (inclusief luxe ontbijt). Voor paarden/pony's overleggen wij graag met u wat de wensen zijn. Onze eigen pony's (4) leven op een kleine Paddock Paradise. Wij bieden 2 ruime boxen aan met onbeperkt hooi. Krachtvoer dient u zelf te verzorgen. Weidegang en'/of buiten verblijven is ook mogelijk voor de paarden of pony's. Ook als stopplaats bij een huifkarren tocht kunnen wij een lunch of alleen een kopje koffie verzorgen. Bel of mail voor de mogelijkheden met Monique 0629506548 of mschreurs1@gmail.com

  


 

 

Hippisch Centrum de Achterhoek           

Dinxperlosestraatweg 122a
7122 JS Aalten
tel.: 0543466693 
email: info@hcdeachterhoek.nl 
internet: www.hcdeachterhoek.nl

 

Hippisch Centrum de Achterhoek (5***** FNRS) in IJzerlo staat bekend om zijn assortiment natuurlijke hindernissen, waterbak, mogelijkheid voor overnachten, huurpaarden en stalling paarden. De in 2019 geopende knooppuntenroute in de Achterhoek bevindt zich tussen Aalten, Winterswijk en Dinxperlo, vlakbij de grens met Duitsland. In tegenstelling tot de meeste routes bevindt deze route zich niet in een natuurgebied maar gaat door het typische Achterhoeks coulisselandschap. De route gaat langs sloten, landweggetjes, tussen akkers en maïsvelden door, over zandpaden en door bos en is daarmee erg divers. Routes zijn geheel bewegwijzerd en men kan kiezen uit 10 km, 15 km of 25 km. Bij de finish kan men, onder begeleiding, door de waterbak of nog wat natuurlijke hindernissen springen! Overnachten is mogelijk in de groepsaccommodatie (35 pers.), proathuus ( 6 pers.) of de huuskamer (2 pers.) 

 

 


De Veluwe 

 

  


 

Stal Mansour                      

Kemperbergerweg 793
6816 RW Arnhem
tel.: 0654376413 
email: rik@mansour.nl 
internet: www.mansour.nl

 

Meer dan een manege naast Droompark de Hooge Veluwe, overnachtingen ook voor 1 nacht. 500 mtr van het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Uw paarden kunt u bij ons in boxen in paddocks stallen. Alle faciliteiten aanwezig !

 

U kunt bij ons ook terecht voor bosritten, struinritten om wild te spotten, meerdaagse trektochten en nog veel meer.

 

 

 

 

 


 

  

 

 

B&B De Hooge Woeste   
Woesterbergweg 6
8166HE Emst
tel.: 0629561996 
email: info@dehoogewoeste.nl 
internet: http://www.dehoogewoeste.nl/ 

 

 

De Hooge Woeste in Emst beschikt over afzonderlijk, vier volledig ingerichte accommodaties. Er zijn 5 stallen beschikbaar en een weide. De accommodaties zijn dusdanig ingericht waardoor u ook op basis van alleen logies bij mij kunt verblijven. Ik zit met de oprit direct aan ruiter-men-wandel-en fietspaden. Aangezien ik als eigenaar ook regelmatig men of als ruiter er op uit trek, kan ik u adviseren met betrekking tot de routes die u wilt gaan rijden. De omgeving waar u gaat rijden bestaat uit brede zandpaden, heide en bossen. Vaak loopt er ook een fietspad langs de brede zandpaden. Op uw route kunt u 1-2 uitspanningen aandoen waar u en uw paard zich te goed kunnen doen aan een hapje en een drankje. Graag verwelkom ik u in één van mijn accommodaties.

Uw gastvrouw Joan


  

 

WoudStee                     
Koepelweg, 4
8161 NJ Epe
tel.: 0652536660
email: info@woudstee.nl
internet: www.woudstee.nl

 

Hoeve WoudStee ligt aan de rand van de Veluwe in het vriendelijke dorp Epe en biedt, naast een luxe verblijf voor jou, ook een comfortabel onderkomen voor je paard. Terwijl je in één van de 2 vakantiehuizen vertoeft, wordt je paard of pony in de watten gelegd in een van de 12 ruime paardenstallen op de hoeve. Voorzien van alle gemakken en te midden van de Veluwse natuur zijn jij en je paard verzekerd van een heerlijke vakantie. Met maar liefst 140 km aan ruiterpaden door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa kan je uren op pad.

 

 

 


 

   

                                      

 

 

Renderklippenhoeve          
Sprengenweg 99
8161ND Epe
tel.: 31648078860
email: info@renderklippenhoeve.nl
internet: www.renderklippenhoeve.nl
 

 

De Renderklippenhoeve op de Veluwe is de ideale plaats om op een ontspannen wijze te genieten van de natuur en prachtige omgeving van Epe. Wij bieden u 4 fantastische vakantiewoningen voor 4 of 6 personen. Voor de paarden is alles tip top geregeld. De paarden verblijven in zeer luxe ruime stallen met onbeperkte weidegang of paddock in het nabij gelegen stallencomplex aan de Koepelweg 4. Dit bevindt zich direct aan de ruiterroute, aan de rand van het bos. Heerlijk ontspannen rijden met je paard in het stiltegebied op en rond natuurgebied de Renderklippen. Wij zijn erg blij dat onze gasten ons steevast met 5 sterren beoordelen. Onze missie is dat u een plezierige tijd beleeft samen met uw paard! Daar staan we voor. Wilt u ook een keer komen logeren, ga dan snel naar www.renderklippenhoeve.nl of naar onze facebook pagina https://www.facebook.com/renderklippenhoeve. Wij zien u graag. Hartelijke groet, Ruud en Helga Jager

 


  

  

 

 

 

Landgoed Den Haspel B.V.  
Leuvenumseweg 72
3847LD Harderwijk
tel.: 0341707076 
denhaspel@gmail.com 
www.den-haspel.nl/dekoepel

Op landgoed Den Haspel staat het vakantiehuis 'De Koepel' geheel vrijstaand in het bos op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo. Door de grote ramen en een hoog plafond is er gestreefd naar een optimaal buitengevoel in huis. De Koepel is omgeven door een groot grasveld, is omringd door eigen bos en beschikt over 4 slaapkamers voor maximaal 8 personen. De Koepel biedt de mogelijkheid om samen met uw paard midden in het bos vakantie op de Veluwe te vieren. Er zijn maximaal 6 stallen beschikbaar en circa 1,5 hectare weiland voor de paarden. De stallen zijn ruim opgezet en er is een zadelkast aanwezig. De uitrijmogelijkheden zijn ideaal, omdat het terrein direct gelegen is aan het ruiter- en menpad in het bos. Tevens zijn er uitgebreide wandel- en fietspaden door de bossen en over de heide.  

 


   

 

 

Paardenhotel de Cantharel-Van der Valk        
Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn
tel.: 31555414455 
info@vandervalkapeldoorn.nl 
www.vandervalkapeldoorn.nl

 

 

Conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio kan van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel vanaf 20 mei alleen hotelgasten ontvangen op de locatie. Alleen op deze manier kunnen we de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. U bent van harte welkom om te komen overnachten, samen met uw paard, maar zonder hotelovernachting zijn ons terrein en onze restaurants tot nader orde niet toegankelijk voor gasten van buitenaf. We hopen de komende periode meer zicht te krijgen op de komende maanden.

 

Met haar paardenstallen gaat Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel terug naar haar roots als volwaardig paardenhotel. Midden op de Veluwe heeft ze maar liefst 15.000 ha. bosgebied als haar achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in. Het hotel is omgeven door kilometerslange ruiterpaden. Kortom; de ideale plek voor een onvergetelijk tocht door de bossen, over heidevelden of de uitgestrekte zandverstuivingen, die nog steeds te vinden zijn op de Veluwe. Nabij de 12 eersteklas stallen met faciliteiten van ons paardenhotel is een sfeervolle blokhut waar u onder het genot van een drankje kunt uitrusten van de intensieve rit. En wat is er nu fijner om de dag af te sluiten met een goed diner en een verkwikkende nachtrust? Komt ook u samen met uw paarden bij ons logeren voor een onvergetelijk verblijf op de Veluwe? Wij verwelkomen u graag. 

 

  

  


 

Stalling en Yurt overnachting Ex-Equo 
Oranjeweg 93
8166 JB Emst
tel.: 0643402495

 


 

Vakantiepark het Caitwickerzand   
Hennepstede 50
3888 NT Uddel
tel.: 0577-456295 


  

Gastwei     
Oude Diedenweg 180
6704 AE Wageningen
tel.: 06 22311185 


Paardenhotel Putten  

Poolserondweg 3
3881 RA Putten
tel.: 0624733576


 Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa