Prubo Hestabv Vermeeren Paardenevenementen.nl Nieuws R&M NVVR Multiclips TopoGPS

België


 Vooreifel


 

Ulftaler Schenke       
Lindenallee 65
4790 Burg-Reuland (B)
tel.: +32 80 329 767
email: info@ulftaler-schenke.be
internet: www.ulftaler-schenke.be

 

Ulftaler Schenke staat aan de rand van Burg-Reuland bijna in de schaduw van de burcht. We liggen op of vlakbij vele routes voor ruiters en menners in een prachtige natuurlijke omgeving met ontspannende en uitdagende trajecten doorheen de voor-eifel. Met 14 kamers (waarvan 2 familiekamers), 2 boxen, zandpiste en ca. 2 ha. weiden is er ruimte genoeg om u en uw paard te laten genieten van eten en drinken en te laten bijkomen van de avonturen in de Hoge Venen. Veel, ook meerdaagse routes zijn beschikbaar in samenwerking met veel andere hotels waar ook paarden welkom zijn. We spreken Nl, Fr, D en Eng. Wanneer mogen we jullie ontvangen?

 

   

 


 Pajottenland


 

 

Noorder Kempen / Limburg


 

 

Vakantiewoning Pelterheggen  
broeseinderdijk 112
3910 PELT
tel.: 0496298547
email: info@pelterheggen.be
internet: www.pelterheggen.be

 

Op de grens van België en Nederland, omgeven door prachtige natuur, ligt vakantiewoning Pelterheggen. Een luxe vakantiewoning voor 8 personen voorzien van alle comfort. Onze vakantiewoning is vrij gelegen aan de rand van weilanden met zicht op het Kempens landschap. Een ideale locatie om even tot rust te komen. Bij ons komt uw paard gewoon mee op vakantie. We beschikken over een stal met 2 paardenboxen en een ruime weide. Limburg is paardenprovincie! Middels de bekende knooppunten kunt u uw eigen route samenstellen zowel in België als Nederland. Na één van de vele ruiterroutes in de omgeving te hebben verkend, kunnen de paarden lekker uitrusten in de stal of vrijlopen in de weide. De stal is ruim genoeg om ook uw koets te kunnen plaatsen. Uw auto met trailer past op onze parkeerplaats binnen het terrein.

 


 

Taverne-Restaurant "De Klothoeve"    

Eerselseweg 1
2400 Mol-Postel
tel.: 0032 14 37 08 41 
email: info@deklothoeve.be 
internet: www.deklothoeve.be

 

Te midden van veel groen en bossen, afgewisseld door natuur- en landbouwgronden, ligt verscholen: het mooie rustige Postel. Een paar verharde wegen verbinden er Belgische en Nederlandse steden, terwijl er nog vele onverharde wegen toegankelijk zijn om te fietsen en te wandelen. Enige huizengroepen en recreatieparken getuigen ervan dat de tijd hier "niet" bleef stilstaan; maar de zuivere natuurlijke uitstraling van het gehele gebied geeft rust en vrede uit vervlogen tijden weer; waar het goed is… Toeristen die deze prachtige streek bezoeken, lessen graag hun dorst en stillen hun honger in taverne-restaurant De Klothoeve; gelegen aan "het" kruispunt in Postel, waar alle toegangswegen, alsook alle paarden-, fiets-en wandelroutes samenkomen. Van hieruit is het zalig te kiezen waarheen men wil rijden, fietsen of wandelen. 

 
 

  

 

 

Heithoeve                 
Kooiveldstraat 8
3900 Overpelt
tel.: 0032471 920 704 
email: filip.simons71@gmail.com 
internet: www.heithoeve.be

 

Onze hoeve is gelegen in het grootste aaneengesloten natuurpark van Vlaanderen, Bosland, onmiddellijk aan het ruiter- en menroutenetwerk. Ideaal dus om van hieruit de prachtige groene omgeving te verkennen. We verhuren 2 gezellige vakantiewoningen voor 4 personen, een zelfgebouwde woonwagen en paardenstallen met weiden. Je kan bij ons dus logeren met je paard aan de deur. Er is tevens een verlichte rijbak en voldoende plaats om je paardenvrachtwagen en koetsen veilig te parkeren.


 

B&B De Boskouter   

Simoenstraat 9
9506 Smeerebbe Vloerzegem
tel.: 0498 50 11 64


 B&B en paardenstalling Moerkantheide    

Moerkantsebaan 139
2910 Essen
tel.: 3236673253


 Nieuws

Alle nieuwsitems

Petitie wegens sanering ruiterpaden Veluwezoom door Natuurmonumenten
Lees meer >

Natuurmonumenten saneert opnieuw ruiterpaden Nationaal Park Veluwezoom
Lees meer >

Inschrijving Paarden4daagse van start
Lees meer >Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2023 Design by Medusa