NVVR Paardenevenementen.nl Hestabv Prubo Multiclips Vermeeren Nieuws R&M TopoGPS

Oranje Route Nat.Park Drents Friese Wold 18,1 km.


 

 

De gekleurde ruiter-en menroutes zijn door het Nationaal Park DFW uitgezet in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.  

Bron. Nat.Park Drents-Friese Wold en Sbb

 

 

 

 

 

DOWNLOADEN KAART OF GPX: 

 

Bovenstaande route kunt u zien op de routeplanner als kaart of satelliet, opslaan als PDF of printen als routekaart via onderstaande link: 

Digitale kaart Oranje route DFW. Versie 01-12-2020

 

Voor GPS rijders is de route te downloaden als GPX-bestand via onderstaande link: 

GPX-bestand Oranje route DFW. Versie 01-12-2020

 

 

BIJZONDERHEDEN: 

 

Route update:

01-12-2020

 

   Geschikt voor ruiters en menners. De route is in het veld gemarkeerd met oranje bordjes.

 

 

  PARKEERPLAATS GESCHIKT VOOR TRAILERS: 

 

Parkeerplaats Noordelijke Veldhuizen,

Bosweg nabij huisnummer 27b

Hoogersmilde 

 


  

POINTS OF INTEREST VOOR HIPPISCHE TOERISTEN:

 

De juiste locatie van de vermelde POI’s kunt u bekijken op de kaart via bovenvermelde routelink.

 


Camping De Reeënwissel    
Bosweg 23
9423 TA Hoogersmilde
tel.: 0592-459356 
info@reeenwissel.nl 
www.reeenwissel.nl 

De kleinschalige FNRS-manege van camping de Reeënwissel biedt alle faciliteiten voor een fijne paardenvakantie met en zonder eigen paard. Nieuw zijn 3 unieke Paardenlodges waar je vakantie kan vieren met je paard. Direct aan de veranda van de Paardenlodge heb je een eigen paddock met stal. Er zijn ook losse stallen met eigen paddock te huur. Er wordt ook op allerlei niveaus paardrijles gegeven aan gasten van de Reeenwissel. Daarnaast vindt u op de goed verzorgde camping alles voor een mooie kampeervakantie in Drenthe. De Reeënwissel ligt direct aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold met daarin ruim 175 km aan men- en ruiterroutes. Kijk voor meer informatie op onze site of kom gerust eens langs en ervaar zelf wat de Reeënwissel u te bieden heeft. Tot ziens in Drenthe!!


 

 

 

Alberthoeve                            

Wateren 24
8438 SB Wateren
tel.: 0521387295 

info@alberthoeve.nl 
www.alberthoeve.nl 

Welkom bij de Alberthoeve. Ons bedrijf ligt aan de rand van nationaal park het Drents-Friese Wold. Een gastvrij onthaal, adembenemende natuur, en de afwisseling van Drenthe maakt het tot een paradijs voor mens en dier. Wat kunnen wij u bieden: * Bungalows * Appartementen * Bed & Breakfast * 2 Groepsverblijven t/m 22 en 28 personen * SVR-Natuurcamping. Het terrein van de Alberthoeve ligt prachtig, centraal gelegen in de afwisselende natuur van het Drents-Friese Wold. Met meer dan 175 km aan ruiter en menroutes, verveelt het nooit om hier op pad te gaan. Wij beschikken over 30 ruime en lichte boxen, voldoende weidegang, binnenmanege, buitenbak en een waterbak waar men heerlijk doorheen kan mennen of rijden. Wij zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat van de KNHS. U bent van harte welkom op de Alberthoeve meer info via site  


 

 

Hotel restaurant Villa Nova       
dorpsstraat 38
8437 pb zorgvlied
tel.: 0521-387212 
info@villa-nova.nl 
www.villa-nova.nl 

Hotel Restaurant Villa Nova in Zorgvlied ligt zeer centraal aan de routes in het Drents Friese Wold. u kunt bij ons terecht voor een volledige vakantie met eigen paard of voor bijv. een heerlijke lunch tijdens uw rit. Het hotel beschikt over 33 kamers, een heerlijk terras, gezellig Grand Cafe met bar en loungehoek en een goed restaurant. De stalaccomodatie omvat 20 ruime boxen, wasplaats met solarium voor uw paard, zadelkamer, afspuitplaats en overdekte stalling voor menwagens, weilanden, een paddock en een buitenmanege van 20 x 60m. Kortom, Hotel Restaurant Villa Nova is uitermate geschikt om uw vakantie met uw eigen paard te vieren. Voor aantrekkelijke arrangementen incl. ontbijt, diner en boxhuur kunt u de website raadplegen. Voor grotere groepen kunnen wij arrangementen op maat maken. Denk aan een picknick onderweg, of een heerlijke BBQ om de dag te eindigen.  


 

Manege Ludanchelo Hoeve   
Wateren 15
8438 SB Wateren
tel.: 0521 387506    


 

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Participatiebijeenkomst Maashorst 14 maart
Lees meer >

Bezorgde ruiters en menners tegen besluit gemeente Almere en Staatsbosbeheer
Lees meer >

Ruiterpad over de Benderse in het Dwingelderveld afgesloten
Lees meer >Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa