Prubo NVVR TopoGPS Multiclips Hestabv Nieuws R&M Vermeeren Paardenevenementen.nl

Veluwe Paardenhotel de Cantharel-route 16 km

 

 

Bij de Veluwe denken we meteen aan bos, maar er is méér. Heidevelden, zandvlakten, tot aan de horizon. Het is een prachtig gebied voor hippische toeristen. Neem alsvast even een voorproefje.

 

De Veluwe is ook dé plek om wild te zien. Ga eens in de vroegte of in de avond op pad met je paard. Veel kans dat je dan herten, 'n ree of wild zwijn ziet. Maar er komen nog veel meer diersoorten voor, zoals de bunzing, vos, dassen, fazanten, nachtzwaluws, enfin te veel om op te noemen. In de herfst zijn de prachtige kleuren een lust voor het oog en het burlen van de edelherten tijdens de bronst er een voor het oor.

 

 

 

 

ROUTE BEKIJKEN, DOWNLOADEN VOOR GPS, OF PRINTEN

 

Bovenstaande route kunt u bekijken op de interactieve kaart en/of satelliet, opslaan als PDF of printen als routekaart via onderstaande link:

http://www.ruiterenenmennen.nl/route.php?route=1499498747|e4b77a0d8be2119f534f07d78045f7c42983ab57  

 

Voor GPS rijders is de route te downloaden als GPX-bestand via onderstaande link: 

http://www.ruiterenenmennen.nl/ajax.getgpx.php?route=1499498747|e4b77a0d8be2119f534f07d78045f7c42983ab57

 

BIJZONDERHEDEN: 

 

 

 

    De route is geschikt voor ruiters en menners.

U start en eindigt uw tocht bij knooppunt 100 Paardenhotel de Cantharel. Tijdens deze route verkent u grotendeels het gebied ten oosten van de N304. 

De route is ook te rijden aan de hand van knooppunten. Voorgedrukte polsbandjes zijn af te halen in 't Buitenhuisje of print kaartje met knooppuntnummers uit via bovenstaand link. 

 

 


POINTS OF INTEREST VOOR HIPPISCHE TOERISTEN:

 

 De juiste locatie van de vermelde POI’s kunt u bekijken op de kaart via bovenvermelde routelink.

 

 

Paardenhotel de Cantharel-Van der Valk        
Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn
tel.: 31555414455 
info@vandervalkapeldoorn.nl 
www.vandervalkapeldoorn.nl

 

Conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio kan van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel vanaf 20 mei alleen hotelgasten ontvangen op de locatie. Alleen op deze manier kunnen we de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. U bent van harte welkom om te komen overnachten, samen met uw paard, maar zonder hotelovernachting zijn ons terrein en onze restaurants tot nader orde niet toegankelijk voor gasten van buitenaf. We hopen de komende periode meer zicht te krijgen op de komende maanden.

 

Met haar paardenstallen gaat Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel terug naar haar roots als volwaardig paardenhotel. Midden op de Veluwe heeft ze maar liefst 15.000 ha. bosgebied als haar achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in. Het hotel is omgeven door kilometerslange ruiterpaden. Kortom; de ideale plek voor een onvergetelijk tocht door de bossen, over heidevelden of de uitgestrekte zandverstuivingen, die nog steeds te vinden zijn op de Veluwe. Nabij de 12 eersteklas stallen met faciliteiten van ons paardenhotel is een sfeervolle blokhut waar u onder het genot van een drankje kunt uitrusten van de intensieve rit. En wat is er nu fijner om de dag af te sluiten met een goed diner en een verkwikkende nachtrust? Komt ook u samen met uw paarden bij ons logeren voor een onvergetelijk verblijf op de Veluwe? Wij verwelkomen u graag.


  

 


 

                                                        

 

 

 

 Nieuws

Alle nieuwsitems

Tijdelijke omleidingen ruiterpaden Aekingerzand Drents Friese Wold
Lees meer >

Nieuwe ruiter-en menroute in het Hollandse Hout bij Lelystad
Lees meer >

Het doek valt in 2025 voor de Paarden4daagse in Epe
Lees meer >Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland © 2024 Design by Medusa